Наградите “Chambers Diversity & Inclusion Awards”, насочват вниманието към забележителни адвокатски кантори, които са водещи в процеса на промяна и интеграция, като допринасят за напредъка на равенството в правната професия. Престижният конкурс се ръководи от Директора на “Chambers Diversity & Inclusion”, г-жа Дий Секар, и има за цел да насърчи развитието на социално включване в правната професия в световен мащаб чрез проучвания, обучения, семинари, форуми и награди.

Ежегодно наградите „Chambers Diversity & Inclusion“ отбелязват постиженията на онези адвокатски кантори и физически лица, които развиват европейската традиция за насърчаване на многообразието и социалното включване. Церемонията по награждаването популяризира тези ценности като вдъхновява и други компании да променят отношението си към неравенството.

Адвокатско дружество "Гугушев и партньори" беше номинирано в категорията "Отличаваща се фирма в стимулирането на многообразието и професионалното включване". Тази категория признава усилията на правните фирмите да гарантират, че на различните кандидати се предоставят равни възможности за назначаване, задържане и повишение.

„Удоволствие е за нас да съобщим, че са обявени номинациите за “Chambers Diversity & Inclusion Awards Europe 2019” и нашата компания е номинирана за една от категориите на този престижен конкурс… Да бъдем признати за нашия упорит труд и усилия заедно с нашите клиенти и други адвокатски кантори е огромна чест за нас“, заяви Виктор Гугушев, адвокат и партньор в Адвокатско дружество „Гугушев и партньори“.

Екипът на Адвокатско дружество "Гугушев и партньори" се състои от отличени експерти в различни правни сфери, включително, но не само корпоративно и търговско право, сливания и придобивания, процесуално представителство, недвижими имоти, интелектуална собственост, енергетика, медии и телекомуникации, обществени поръчки и данъчно право. Тяхната работа е широко призната като пример за прогрес, иновации и високи стандарти за правни услуги в България.

Адвокатско дружество "Гугушев и партньори" има множество спечелени награди и отличия през годините. Екипът е получил престижната награда „Адвокатско дружество на годината“ два пъти - през 2017 г. и 2015 г. Призовете бяха обявени от уважаваното списание „Правен свят“ и  Института за международно правно развитие в България. В допълнение, през 2018 г. най-младият ни партньор -  адв. Виктор Гугушев заслужено спечели отличието „Млад юрист на годината“, предоставено от Националните награди за правосъдие „Темида“, а  адв. Йоана Иванова бе обявена за водещ специалист в категория „Интелектуална собственост“ от международната правна директория „Legal 500“.

През последната година, развитието и професионализмът на екипа бяха признати и чрез още две забележителни отличия - наградата “Business Excellence“ за 2019 г. от „Corporate Insider“ - най-влиятелният сайт за корпоративни новини, и наградата „Best Employer Branding Project“ отново за 2019 г. от „B2B Media Group” - водеща B2B маркетинг медия в Европа.

Номинацията на Адвокатско дружество "Гугушев и партньори" за „Отлични постижения в международните правни услуги“ в наградите „Law Society’s Excellence Awards 2019“ е поредното значимо признание за изключителното ниво на професионализъм и качество на услугите на кантората.

Имайки предвид всички номинации и награди, призът в категория "Отличаваща се фирма в стимулирането на многообразието и социалното включване" е изключително подходяща за „Гугушев и партньори“ поради постоянния ни стремеж да приветстваме, развиваме и разширяваме идеята за равенството във всяка една негова форма  в професионалния свят.

Церемонията по награждаването ще се проведе на 1 октомври в Амстердам. Поздравления на всички номинирани лица и фирми!