Адвокатско дружество „Гугушев и партньори“ получи наградата Сделка на годината за работата си по придобиването на бизнеса на Delivery Hero на Балканите от Glovo.

За нас е чест и удоволствие да получим наградата Сделка на Годината за работата ни по сделката за 170 млн. евро за придобиване на Delivery Hero от Glovo в шест отделни юрисдикции - България, Румъния, Сърбия, Босна и Херцеговина, Черна гора и Хърватия. Екипът на Адвокатско дружество „Гугушев и партньори“, воден от адв. Виктор Гугушев, представлява и подписа от името на продавача Foodpanda GbmH в България, като по този начин се финализира стратегическата сделка у нас. Част от експертния екип на „Гугушев и партньори“ бяха също адв. Димитринка Методиева и адв. Кирил Гьорев.

Отличието беше връченo на официална церемония по награждаване в Лондон на 05 април 2022 г. Наградите „Сделка на годината“ на престижния правен журнал CEE Legal Matters ежегодно отличават онези адвокати и адвокатски кантори, движили сделките, които оформят бизнеса в Централна и Източна Европа.

Повече за сделката може да намерите на нашия сайт ТУК.