За адв. Виктор Гугушев беше изключително удоволствие да връчи за втори път призовете в категория „Право и администрация“ на наградите „Талант на годината“. Събитието се проведе на 14 април 2022 г. в литературен клуб „Перото“ и се организира съвместно от To The Top Agency и Talent Club Bulgaria, обединени от целта да срещат млади и инициативни хора с компании и работодатели на родния пазар. Освен признание за своите класни и извънкласни дейности, студентите получават препоръка пред авторитетни фирми и възможност за перспективно кариерно развитие в България.

Адвокат Виктор Гугушев изрази подкрепата си за идеята, че младите хора в България трябва да бъдат стимулирани и насърчавани, а постиженията им оценени, и връчвайки първото място в категорията на Жанин Фахд Ал-Шаргаби сподели, че му е направило впечатление, че тя е успешен студент, който проактивно взима участие в множество конкурси, пише разработки и междувременно дава времето си за различни инициативи, включително нейната собствена - „Околобългарско“.

Адвокатско дружество „Гугушев и партньори“ пожелава успех на всички участници и искрено вярва, че за младия и мотивиран професионалист само небето може да бъде граница!